Θάλασσα

Θάλασσα

Νιώστε την αύρα της θάλασσας με αυτή τη συλλογή! Σχεδιασμένα για σκάφη αλλά και για παραθαλάσσιες κατοικίες. Στο Casa Linen εργαζόμαστε παρέχοντας υψηλής ποιότητας λευκά είδη για κάθε περίπτωση. Συνεργαζόμενοι με ιδιώτες, ναυπηγούς, διακοσμητές από όλο τον κόσμο, παρέχοντας λευκά είδη κατασκευασμένα σύμφωνα με την οποιαδήποτε απαίτηση του πελάτη. Παρέχοντας μεγάλη ποικιλία των marine division παγκοσμίων οίκων για λευκά είδη αλλά και επωφελούμενοι επίσης από το δικό μας studio την Ιταλία, οι επιλογές είναι ατέλειωτες και πάντα στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας.

Οι πετσέτες για τα σκάφη χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

Interior towels: Soft white towels are easier to maintain. δεν ξεθωριάζουν και μπορούν να αντικατασταθούν πολύ εύκολα.

Exterior towels: Deck and swimming towels are usually longer. με μήκος άνω των 170 εκατοστών, είναι το ιδανικό μέγεθος για το sun deck ή την πισίνα του σπιτιού σας. Επεξεργασμένες με φίλτρα UV, η μεγάλη διάρκεια ζωής μπορεί να εξασφαλιστεί απέναντί στην διαρκή έκθεση των στον ήλιο και την θάλασσα. Οι κεντημένες πετσέτες παραλίας με το λογότυπο του σκάφους είναι πάντα μια επιλογή.

Όλα τα σεντόνια είναι κατασκευασμένα στο μέγεθος και σχήμα κάθε κρεβατιού. Υφάσματα υψηλής ποιότητας διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και φινιρισμάτων. Λευκά είδη κατασκευασμένα από τα καλύτερα υφάσματα στην Ευρώπη, σε μια ποικιλία νημάτων από 200tc έως 1200tc, χαρίζοντας το φινίρισμα και την εμφάνιση που απαιτεί ο εκάστοτε πελάτης.

Τα περισσότερα σκάφη χρειάζονται τρία είδη για το τραπέζι, ένα σετ για πρωινό, ένα μεσημεριανού και ένα για επίσημο δείπνου. Τα τραπεζομάντιλα, οι πετσέτες και τα sous plats που συμπληρώνονται με napkin rings και τα αξεσουάρ τραπεζιού συνδυάζονται για την επίτευξη ενός εξαίσιου αποτελέσματος.