Ειδικές παραγγελίες

Ειδικές παραγγελίες

Η πολυτέλεια βρίσκεται στην λεπτομέρεια. Η συλλογή Tailor Made είναι η πραγματική ειδίκευση της εταιρείας, η οποία ήταν πάντα αφιερωμένη στην κατασκευή προϊόντων «φτιαγμένο κατά παραγγελία».

Ένας συνδυασμός εξατομικευμένης, υψηλού επιπέδου υπηρεσίας και προσαρμογής στις απατήσεις του πελάτη, που προφέρει η εταιρεία μας πάνω από σαράντα χρόνια. Η τεχνική του tailor made, ικανοποιεί τα αιτήματα ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών. Οι συλλογές μας, με τη διακριτική τους κομψότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια, κοσμούν τα πιο όμορφα σπίτια.

Για το Casa Linen, «παραγγελία» σημαίνει είτε Bespoke, δημιουργώντας επιλογές ειδικά σχεδιασμένες από το μηδέν για τον πελάτη, είτε Custom, προσαρμόζοντας ένα ήδη υπάρχον σχέδιο στο ξεχωριστό τους γούστο και επιθυμία.

Οι πελάτες μπορούν να διαλέξουν στο κατάστημα τα επιθυμητά δείγματα χρωμάτων ή σχεδίων και στη συνέχεια, μαζί με την εκπαιδευμένη ομάδα μας, να τους καθοδηγήσουμε και να τους συμβουλέψουμε για το τελικό προϊόντος.

Τα προϊόντα δημιουργούνται σύμφωνα με το προσωπικό τους γούστο επιλέγοντας ανάμεσα σε χρώματα, ποιότητες, σχέδια και μήκη αναλόγως των διαστάσεων που επιθυμούν. Είτε προτιμάτε τη γοητεία των κλασικών είτε των μοντέρνων γραμμών, αυτός είναι ο μοναδικός προορισμός σας για την απόλυτη πολυτέλεια. Με πολλά χρώματα και σχέδια διαθέσιμα για προσαρμογή, οι επιλογές είναι απεριόριστες. Τα σχέδια για τα λευκά είδη διατίθενται στα καλύτερα υλικά. Μια σειρά από βαμβάκι, σατέν, jacquard, μετάξι που μπορούν να συνδυαστούν με διακοσμητικά κεντήματα, ραφές, scalloped edged, τόνους χρωμάτων, κλασικά τελειώματα, γραμμές κεντήματος και μονογράμματα, προσθέτουν μια ξεχωριστή πινελιά στη καθημερινότητα σας . Τα σεντόνια μας κατασκευάζονται ξεχωριστά σύμφωνα με το ακριβές σχήμα και μέγεθος κρεβατιού.

Οι εξατομικευμένες συλλογές λευκών ειδών μπορούν εξίσου εύκολα να κατασκευαστούν με το ίδιο απαράμιλλο στιλ και για τραπεζομάντιλα, αφού μπορούν να διατεθούν σε οποιοδήποτε μήκος και σχέδιο. Το στιλ σας θα λάμψει μέσα από πολλούς συνδυασμούς με διακοσμητικά κεντήματα, στριφώματα, γραμμές και μονογράμματα. Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένους σχεδιαστές μπορούμε επίσης να ενσωματώσουμε ή να προσαρμόσουμε όλο ή μέρος οποιουδήποτε σχεδίου σας στα προϊόντα μας. Έχουμε δημιουργήσει σειρές με σημαντικές εταιρείες της παγκόσμιας αγοράς, επιλέγοντας μεταξύ των καλύτερων υλικών στην αγορά και συχνά παράγονται αποκλειστικά για εμάς στη Φλωρεντία της Ιταλίας. Είτε πρόκειται για ένα μικρό στούντιο ή μια έπαυλη, το τελικό προϊόν διασφαλίζεται από προσεκτικούς ελέγχους που πραγματοποιούνται σε όλα τα στάδια της παραγωγής καθώς και μετά την ολοκλήρωση τους.

Κάθε προϊόν κατασκευάζεται αποκλειστικά για πελάτες που εκτιμούν την ισορροπία κομψότητας που είναι σε αρμονία με τον τρόπο ζωής τους.