Σουπλα, Πετσέτες & Κρικοι

Σουπλά

Υλικά όπως χάντρες, κοχύλια, δέρμα, φτερα ή perspex θα δωσουν στα γευματα σας μια ξεχωριστή νότα. Επιπλεον τα κλασικά λινά, jacquard ή δαντέλες είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή όταν υπάρχουν αμφιβολίες για την επιλογή των κατάλληλων στοιχείων.

Πετσέτες φαγητού

Συνδυασμένες με το τραπεζομάντιλο ή τα σουπλά, οι πετσέτες φαγητού προσθέτουν κομψότητα στο τραπέζι σας. Σε κλασικό ή μοντέρνα στιλ, διαθέσιμες σε περισσότερες από 30 διαφορετικα χρώματα, με κεντήματα, δαντέλες, jacquard ή στρίφωμα. Embroideries, lTα αξεσουάρ τραπεζιού προσθέτουν μια εκλεπτυσμένη πινελιά στο τραπέζι, είτε επίσημο ή ποιο casual. ace, hand loomed, extravagant thread-dyed, jacquards, hemstitches or fabrics in over 30 different colors variations are available.

Κρίκοι για πετσέτες

Καμία συνθεση τραπεζιού δεν είναι πλήρης χωρίς τον τέλειο συνδιασμο από κρίκους για τις πετσέτες σας. Οι κρίκοι μπορούν να ολοκληρώσουν μια επίσημη σύνθεση και να κάνουν το τραπέζι σας να φαίνεται κομψό. Διατίθεται σε πολλά σχήματα μεγέθη και χρωματα για καθε περισταση και εποχη του χρονου.