about us

Σχετικά με μας

Ένα κατάστημα με πρότυπα τόσο υψηλά όσο τα δικά σας.

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τον κόσμο του Casa Linen, ενός μοναδικού καταστήματος ειδών σπιτιού και του μοναδικό προορισμού για όσους αναζητούν μια απεριόριστη ποικιλία από πολυτελή λευκά είδη και αξεσουάρ. Από το 1982 εστιάζουμε στην προμήθεια πολυτελών αντικειμένων και αξεσουάρ, για το κρεβάτι, το μπάνιο και του art de la table. Η παράδοση εξακολουθεί να εξελίσσεται με το πέρασμα των χρόνων σε νέες, σύγχρονες γραμμές, χωρίς συμβιβασμούς στην κομψότητα και προσφέροντας τις καλύτερες συλλογές από όλο τον κόσμο. Επιτυχία μας η συνεχής εξυπηρέτηση τόσο ιδιωτών πελατών αλλά και διακοσμητών εσωτερικού χώρου, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία ενός όμορφου, πολυτελούς και μοναδικού έργου σύμφωνα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη.

Η πεπειραμένη ομάδα μας και η ολοκληρωμένη συλλογή εξαιρετικών προϊόντων κάνουν τα χρώματα, τα υφάσματα και τα διακοσμητικά είδη να γεμίζουν κάθε δωμάτιο με ευχάριστες καθημερινές νότες χαλάρωσης. Από κλασικά στιλ έως μοντέρνες και σύγχρονες ιδέες, θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα εσωτερικό γεμάτο με κομψά λευκά είδη και αξεσουάρ που θα απολαύσετε και θα θυμάστε μέσα στο πέρασμα του χρόνου.

Η ομάδα μας, μπορεί να προτείνει και να βρει ακριβώς το σωστό προϊόν για εσάς. Εκτός από τις εξαιρετικές υπηρεσίες προσαρμογής σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, το Casa Linen διαθέτει πολυετή εμπειρία, παρέχοντας επαγγελματική εξυπηρέτηση σε διακοσμητές και αρχιτέκτονες.

Η ποιότητα διασφαλίζεται από τα υλικά και τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται, τα οποία επιλέγονται ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από τα καλύτερα της παγκόσμιας αγοράς και συχνά παράγονται αποκλειστικά για εμάς. Αποτελούμενα από percale, αιγυπτιακό βαμβάκι, jacquard, damask, μουσελίνα, καθαρό μετάξι και λινό. Οι πετσέτες είναι φτιαγμένες από το πιο αφράτο βαμβάκι, υψηλής απορροφητικότητας και είναι διαθέσιμες σε περισσότερα από 40 διαφορετικά χρώματα. Το Casa Linen, είναι ιδιαίτερα γνωστό για την ποιότητα των μοντέρνων υλικών, των χειροποίητων δαντελών αλλά και των εξαιρετικών κεντημάτων τους.

Η Casa Linen επιδιώκει συνεχώς να επεκτείνει όχι μόνο την επιλογή πολυτελών προϊόντων, αλλά και τη γκάμα των εξίσου άψογων υπηρεσιών. Η ανανεώνουμε της συλλογής μας γίνετε κάθε 6 μήνες. Η εταιρεία μας συνεχίζει να αναπτύσσεται, να εισάγει νέες εταιρείες και ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών της. Μέρος των συλλογών μας σχεδιάζονται και παράγονται από μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής που βρίσκεται στη Φλωρεντία της Ιταλίας.

Η συλλογή μας χωρίζεται σε τέσσερις κύριες κατηγορίες:

Η Σύγχρονη Συλλογή: Μοντέρνο στιλ σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις της μόδας του σπιτιού, εξακολουθώντας να δίνει μεγάλη έμφαση στην αποκλειστική κομψότητα και απλότητα.

Η κλασική συλλογή: πιστή στην παράδοση της δαντέλας με διαχρονικό στυλ.

Η Θαλάσσια Συλλογή: Εμπνευσμένη από τη θάλασσα, ιδανική για σκάφη αλλά και για σπίτια που βρίσκονται κοντά σε αυτήν με σκοπό να κάνουμε πιο φωτεινό και γεμάτο υπέροχα χρώματα τους καλοκαιρινούς σας μήνες.

The Tailor Made Collection: δημιουργίες αποκλειστικά κατά παραγγελία. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν σχέδιο, συνδυασμό χρωμάτων, μέγεθος, ποιότητα από οποιαδήποτε συλλογή σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες τους.

Είτε η κύρια συλλογή είτε η Tailor Made, παρέχουν το πολυτελές εκθαμβωτικό αποτέλεσμα που απαιτείται για τα υπνοδωμάτια, τα μπάνια και της τραπεζαρίες. Έχοντας επιμεληθεί πολυτελή σπίτια σε όλο τον κόσμο, έναν μεγάλο αριθμό σούπερ γιοτ, τα οποία ήταν προσαρμοσμένα στα γούστα και τις απαιτήσεις των ιδιοκτητών τους, τα τελευταία 39 χρόνια, συνεχίζουμε να προσφέρουμε ανιδιοτελώς το καλύτερο προϊόν με σκοπό την παροχή των καλύτερων προϊόντων της Ευρωπαϊκής αλλά και παγκόσμιας αγοράς απευθείας σε εσάς.